Избрани Новини

Кметъла превърна кабинета си в рок-музей

Новините

13-03-2011, 15:53

Снимка:

СНИМКА: KMETAL.EU

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

"Кmetal metal mаyor" – това е надписът, който ще стои на вратата на кабинета на кмета на Каварна Цонко Цонев, разбра ВарнаУтре.бг.

Утре Кметъла се нанася в новото кметство в града.

Той е превърнал стаята си, която е близо 40 кв.м, в истински рок-музей. На стената в кабинета му са окачени две китари, които са му подарени от Глен Хюз и Меноар. Поставил е златната плоча на Дийп Пърпъл, а на бюрото му стои малък вариант на статуята на Рони Джеймс Дио.

В кабинета му е и оригиналната фотография на Олег Подберезни, която е озаглавена "Русия се извинява на Финландия за втората световна война". Творбата е придружена с автограф на автора. Това са само малка част от подаръците за Цонко Цонев от популярните му гости. Останалите са в дома му.

Рок-кметът колекционира автографи от известни личности по тапицерията на колата си, научи още ВарнаУтре.бг. Цонев е прежалил бялата кожена тапицерия на автомобила си и събира подписите на всички рок звезди, които през последните години са посетили рок столицата на България.

Засега единствените липсващи автографи остават тези на AC/DC – любимците и мечтата на кмета на черноморското ни градче.
Цонев заяви, че Общината ще се намира в триетажна сграда. Има приземен етаж, в който ще се помещават танцьорите от ансамбъл "Бизоне".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов