Избрани Новини

Алекс Фъргюсън се отказа от Бербатов

Спорт

03-08-2011, 09:02

Снимка:

vsekiden.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Бербатов в ПСЖ? Да, абсолютно, няма проблеми, каза 69-годишният легендарен шотландец пред френска телевизия веднага след края на благотворителния мач на сборен отбор на Манчестър Юнайтед с Олимпик Марсилия, загубен с 2:8 от "червените дяволи" в Монако.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е напълно възможно българският нападател на английския шампион Димитър Бербатов да заиграе от новия сезон в Пари Сент Жермен.

69-годишният легендарен шотландец даде кратко интервю пред френска телевизия веднага след края на благотворителния мач на сборен отбор на Манчестър Юнайтед с Олимпик Марсилия, загубен с 2:8 от "червените дяволи" в Монако. Фъргюсън коментира и ситуацията с холандския офанзивен халф на Интер Уесли Снайдер, който е свързван от медиите с трансфер на "Олд Трафорд".

"Не зная нищо за Снайдер, всичкото това говорене е във вестниците. Ние нищо не сме казвали", сподели Фъргюсън. Запитан дали Бербатов може да облече екипа на ПСЖ от новия сезон, сър Алекс отговори: "Да, абсолютно, няма проблеми".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов