Избрани Новини

Facebook сватба: Марк Зукърбърг се ожени

Варна Лайф

20-05-2012, 13:39

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Сватбената церемония била изненада за гостите - по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.

Основателят и главен изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг се ожени за дългогодишната си приятелка - 22-годишната Присила Чан

и обяви събитието в социалната мрежа, като промени семейния си статус на "женен", съобщи Ройтерс, цитиран от Дарик. Десетки хиляди хора "харесаха" актуализацията на статуса му, която бе придружена от снимка на двойката в сватбено облекло.

Двамата сключиха брак на скромна церемония в градината на дома му в Пало Алто, Калифорния, отбелязва Асошиейтед прес. Сватбената церемония била изненада за гостите - по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.

Компанията на Зукърбърг излезе на борсата в петък, а Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийсикя университет в понеделник - същия ден, когато Зукърбърг навърши 28 години. Двамата се запознават в Харвард и са заедно от девет години. Говорителка на компанията заяви, че Зукърбърг сам измислил дизйна на пръстена за булката "с много семпъл червен рубин"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов