Избрани Новини

Владо Карамазов: Публиката прави един актьор успешен

Архив София

12-06-2012, 15:01

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Критиката може да смаже всеки млад актьор, признава любимецът на хиляди българки.

Актьорът Владо Карамазов, по когото въздишат хиляди българки, вече е настроен на лятна вълна, но не е планирал нищо конкретно.
Просто ще се метне на любимия си мотор и ще потегли накъдето му видят очите.

"Много пъти съм се разочаровал от плановете си, затова живея ден за ден и не планирам абсолютно нищо". По същия начин  актьорът подхожда и към идеята за семейство. "Ако ще се случи, ще се случи, въпреки мен, въпреки всичко", споделя Карамазов пред бТВ.

"В театъра са важни не толкова наградите, а публиката, защото именно тя прави един актьор успешен", коментира Карамазов приза "Иван Димов", който получава за ролите си на Кристиан дьо Новилет в "Сирано дьо Бержерак" от Едмон Ростан и на Хлестаков в „Ревизор“ от Н. В. Гогол. Наградата от фондация "Млади български таланти" ще му бъде връчена на голяма сцена в Народен театър „Иван Вазов“ на 15 юни след юбилейното 50-о представление на спектакъла „Сирано дьо Бержерак“.

"Мисля, че критиката може да смаже млад актьор, който няма достатъчно характер все още, но тя няма влияние върху публиката. Няма никаква връзка между критика и публика. Тази професия е свързана със самочувствието. Имам мощен характер, много трудно нещо може да ме обори", каза още актьорът.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов