Избрани Новини

Шкумбата ще ни разсмива, а Train Station ще ни разтанцуват вторник вечер в Студио 5

Архив София

26-06-2012, 11:50

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

„Смехът е здраве. Приемете го сериозно!”, призовава уникалният Димитър Туджаров – Шкумбата, който ще гостува отново в Студио 5 във вторник от 19 часа. Миш-маш джаз пък очаквайте от Train Station в 22 часа!

19.00 часа - Шкумбата

„Смехът е здраве. Приемете го сериозно!”. Под този надслов уникалният Димитър Туджаров – Шкумбата ще гостува отново в Студио 5 на 26 юни от 19 часа! Шкумбата – такъв какъвто го познаваме, такъв какъвто го обичаме и смешен до безобразие!

А какво можете да очаквате ли? Абсолютно всичко – да, начело с неочакваното. Естествено – първо трябва да се осмелите да дойдете!

Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време.

Именно в неговия талант ще може да се увери и публиката на клуб Студио 5 само на 26 юни – от 19 часа – Шкумбата, веднъж и завинаги в Студио 5. И не забравяйте – „животът иска жертви – но няма да сме ние!”.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез eventim.bgticketstream.bg и ticketplus.bg.

22.00 часа - Train Station

Кристина Георгиева - вокал
Емил Георгиев - китара
Валери Патърмаджиев - бас
Георги Бакърджиев - ударни
Илия Градев - клавишни
Атанас Хаджиев - саксофон

Не забравяйте да си направите резервация на тел: 02/963 12 54
Вход - 5 лв.

Train Station е джаз и сиунг банда, която първоначално стартира като интернационално трио, но в момента вече е квинтет с постоянен състав. Train Station често могат да бъдат чути в софийските клубове. Характерно за бандата е експериментирането със стилове като се смесват джаз и суинг със по-модерни стилове като хип хоп, фънк и дори дръм и басс. Те самите определят авторската си музика като Миш-маш Джаз.

Train Station въвFacebook /  SoundCloud / YouTube



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов