Избрани Новини

Жоро Мамалев пита "Разбираш ли ме правилно?" и очарователният Биг Бенд на Благоевград тази вечер в "Студио 5"

Архив София

04-07-2012, 16:54

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

В Студио 5 на 4 юли от 19 часа гостува Георги Мамалев с неумиращия си моноспетакъл „Разбираш ли ме правилно?”. В 22 часа пък очарователният Биг Бенд на Благоевград ще гостува в клуба и ще понесе столичани като вихър с латино-джаз програмата си

► 19 часа

Разбираш ли ме правилно с Георги Мамалев

В Студио 5 на 4 юли от 19 часа гостува Георги Мамалев с неумиращия си моноспетакъл „Разбираш ли ме правилно?”. Постановката, обичана от стотици зрители, се състои от осем монолога от живота на осем различни герои, поставяйки пред зрителите въпроси за живота и ежедневието им с много хумор и ирония. Театърът не само цели да разсмива до сълзи, той помага и да се замислим. И именно в това се крие чарът на „Разбираш ли ме правилно?” и посланието на моноспектакъла. 

Режисьор е незабравимият Андрей Баташов, музикалното оформление е дело на композитора Асен Драгнев, а сценарият е на Весел Цанков и на Георги Мамалев.

Заповядайте на  04 юли в Студио 5 за поредната доза вдъхновение и радост от Георги Мамалев. Начало – 19 часа, вход – 10 лв. 

Big Band Blagoevgrad - Latin Jazz Programme

►  22 часа

Биг Бенд Благоевград 

Очарователният Биг Бенд на Благоевград ще гостува на София – Студио 5, 04 юли от 22 часа ще бъде понесени като вихър с тяхната латино-джаз програма!

Биг Бенд Благоевград  е създаден през 1993 г. на основата на съществуващия Градски духов оркестър по предложение на  диригента Борис Янев. Оркестърът се състои от 16 оркестранти и е  дейност в Направление „ Култура” към Община Благоевград. Богатият му репертоар включва произведения ( пиеси) в стил суинг, блус, поп, рок, джаз, фънк, латино, балади, шлагери и др. Негови постоянни солистки са Христина Палева, Марияна Костова, Анелия Никова, Русина Катърджиева, Александрина Александрова, както и световноизвестният тромпетист Венцислав Благоев - родом от Благоевград.

Биг Бендът за първи път ще свири в Студио 5, което е повод, за който безкрайно се вълнуваме. Обичаме биг бендовете, а тяхната енергия и музикална сила е силно заразителна! Нищо не може да даде по-страхотен и енергичен старт от латино-джаз музика, с която да отбележим жаркото лято. Няма да бъде горещо само навън – а и в Студио 5! Начало – 04 юли, 22 часа.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрезeventim.bgticketstream.bg и ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.

За резервации: тел. 02/963 12 54.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов