Избрани Новини

Слухове връщат Памела Андерсън в Къщата

Архив Бургас

10-10-2012, 15:35

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Цеца Величкович и Жан-Клод Ван Дам също се спрягат

Продуцентите на VIP Brother преговарят в Къщата пак да влезе световна звезда, пише bulgaria.utre.bg

Според слуховете не е изключено да се завърне пребивавалата два дни в началото секс бомба Памела Андерсън. Тя се провали тотално в шоуто Dancing with the stars, заради което съкрати престоя си у нас. Жури и публика й показаха червен картон още на първите елиминации и нищо чудно да пристане отново на родния Биг Брадър. Естествено, това пак ще е брак по сметка.

Сред чуждестранните звезди, които могат да се озоват в Нови хан са още сръбската турбофолк звезда Цеца Величкович и актьорът Жан-Клод Ван Дам.

Според зевзеците, тя няма да има проблем да пребивава затворена в Къщата, след като натрупа солиден "опит" по време на домашния си арест.

Жан-Клод пък е готов за българско гражданство, след като през последните години прекарва повече време у нас, отколкото в родината си. Със сигурност той ще намери и познати сред съквартирантите, особено с тези, които посещават фолк клубовете. Ван Дам е чест гост в популярен столичен чалга клуб, където се наслаждава на полуголи танцьорки докато оркестърът му свири на уше.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов