Избрани Новини

Смях до сълзи с Шкумбата утре в Студио 5

Афиш

24-10-2012, 12:31

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Комикът забавлява посетителите на любимия клуб

"Смехът е здраве. Приемете го сериозно!". Под този надслов уникалният Димитър Туджаров – Шкумбата ще гостува в Студио 5 на 25 октомври от 19 часа/
А какво можете да очаквате ли? Абсолютно всичко – да, начело с неочакваното. Естествено – първо трябва да се осмелите да дойдете!
Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света.Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време.
Именно в неговия талант ще може да се увери и публиката на клуб Студио 5 само на 25 октомври – от 19 часа – Шкумбата, веднъж и завинаги в Студио 5. И не забравяйте – „животът иска жертви – но няма да сме ние!”.
Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов