Избрани Новини

Близо 1300 "вдигнаха палец" за Ади

"Бъди силна" и "бог да те пази" са малка част от пожеланията към младата бургазлийка

Близо 1300 натиснаха бутона like в социалната мрежа Facebook под съобщение от Ангелите на Ади, че младата бургазлийка вече е на средата на довършителния курс химиотерапия и засега се чувства добре.

„Бъди силна”, „Бог да те пази” и „Кураж, дете” са само малка част от множеството пожелания на познати и непознати, които са станали съпричастни със съдбата на Ади.

Чаровната бургазлийка успя да обедини хора от цялата страна за каузата си и сега, когато лечението й вече е почти на финален етап те продължават живо да се вълнуват от състоянието й и да "вдигат палец" с бутона like под всяка добра новина, която идва от немската клиника.

„Ади се храни добре и всеки ден тръпне в очакване всичко да приключи добре, тя извървя дълъг път и всички бяхме и сме все още неотлъчно в мислите и сърцата си с нея”, пишат на стената си нейните Ангели.

В един от коментарите отдолу пък потребител обяснява, че заедно със свои съмишленици са подготвили за Ади скромна изненада, когато се върне у дома.

„Нека да не спираме да се молим за нея и да й стискаме палци, за да ни зарадва съвсем скоро със своята усмивка”, завършва посланието на Ангелите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов