Избрани Новини

Риана се глези в ново имение само за 12 млн. долара, но сама

Булевард

19-12-2012, 09:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Барбадоската пак била разделена с Крис Браун

В България се дразним на сапунените сериали, които гледахме в продължение на месеци при Алисия и Николета, които размениха мъжете си, или пък любовния триъгълник Иван Христов, Вихра Петрова и Ирина Сарачинова.

Но дори и нашите сълзливи любовни епизоди, с елементи на драма, бледнеят пред лав сторито между Риана и Крис Браун. Да ни извиняват родните звезди, но при западните им колеги има далеч повече екшън - побоища, изневери, събирания и раздели през седмица. Дори страничният наблюдател трудно може да разбере в дадения момент какви са отношенията им.

Е, малко преди Коледа става ясно, че Риана и Крис отново не мелят заедно.

Барбадоската в момента се е отдала изцяло да се наслаждава на новото си "бижу" - огромно имение с прекрасна къща и великолепен басейн, с което се е сдобила само срещу 12 милиона долара. Имотът се намира в Пасифик палисейдс.

"Ставам всяка сутрин в 5 ч. и 30 мин. и се втренчвам в басейна, докато не изгрее слънцето. Просто го чакам! Това е животът ми!", споделя с феновете певицата. Според агенцията за недвижими имоти "Трулиа" имотът има седем спални, осем бани и гараж за 20 коли.

Медиите отвъд океана не допускат, че Риана ще покани в новия си дом Крис Браун, с когото тя потвърди раздялата си.

Пак в социалната мрежа красавицата се оплака от самотата си, но пък откровеничи, че сега прави каквото си иска.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов