Избрани Новини

BBC: Берба ще докаже на Фъргюсън, че сгреши

Спорт

25-01-2013, 18:18

Снимка:

БГНЕС

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

При престоя си в Юнайтед той не разочарова, смята легендата Алън Шиърър

"За Бербатов първия му двубой срещу бившия му клуб е шанс да докаже, че Алекс Фъргюсън не е в ред да го изхвърли", анализира BBC. "Схемата на Юнайтед в Шампионската лига и срещу най-добрите във Висшата лига не отговаря на Бербатов. Затова той не успя на "Олд Трафорд", заяви коментаторът на медията Марк Лоуренсън, съобщава Sportline.bg.

"Когато му бе даван шанс, Бербатов обикновено бе смъртоносен. "Безгрижният" нападател вкара 49 гола в 82 мача като титуляр и 24 като резерва, цифри, подобни на тези на Карлос Тевес, и много по-добре от повечето негови колеги", анализира BBC.

"Аз не виждам времето му в Юнайтед като разочарование, заяви Алън Шиърър. - Той имаше много добри показатели, особено за човек, който не е бил купен да бележи по 30 гола на сезон. Той никога няма да направи това, което Робин ван Перси върши с екипа на Юнайтед, и стилът му на игра означава, че той никога няма да бъде чаша чай за всеки, но той носи различни характеристики. Това, че е най-важният във Фулъм, ще го активизира много, защото това не му се е случвало в Юнайтед. Изглежда Бербатов се наслаждава на това", добави той.

"Йол разбира Димитър и го зачита, което е важно за него. Но въпросът е не го ли глези прекалено", добавя още BBC.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов