Избрани Новини

Секс афера в Бачковския манастир?

Животът

16-03-2013, 11:01

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пищната Румяна потрисала монасите с фигурата си

Игуменът на Бачково - Дядо Борис, приютява изкусителка в поверения му манастир. От 5 години при него съвсем законно работи "госпожа Румяна". Тя се разхожда в двора на манастира с неприлични за Светата обител дрехи. Кабинетът й се намира точно до покоите на игумена. Там имало и легло, разказват монаси пред вестник 168 часа.

Официално госпожа Румяна работи в манастира като игуменарчик и взема заплата. Длъжността е нещо като домакин, който посреща и делегации. В повечето манастири тази длъжност се заема от мъж, за да не се вкарват в грях монасите. Част от отшелниците смятат, че жената е наета като лице на Бачковската обител. Повечето, обаче, се възмущават от нейното присъствие и неприлично облекло. Жената често ходи с широко деколте, открити ръце и шия, с розови блузки. Има доста пищна фигура.

Когато времето е топло, тя ходи особено разкрита, което потриса монасите. Много често тя влиза в игуменарницата на Борис и стои дълго там. Според някои монаси, двамата почти живеят заедно. Охраната на манастира е доста стриктна, когато към Румяна се насочат фотоапарати.

Въпреки, че се занимава с делата на манастира, госпожа Румяна не успява да отговори на въпроси за чудотворната икона на Света Богородица. Функциите й се свеждат до това да посреща гости и да им сервира ястия и кафе. Богослови очакват въпроса за статута на госпожа Румяна да бъде разгледан на заседанията на Светия синод.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов