Избрани Новини

Йордан Караджов с рок "Приказка"

Видеото към радиосингъла ще се излъчва до края на месеца

Рокаджията Йордан Караджов записа "Приказка", българската версия на "Fairytale" от концептуалния албум The Power Of Mind на д-р Милен Врабевски.

 

"Fairytale", в изпълнение на Джон Лоутън, получи световно признание и оглави рок класациите  на реномирани музикални издания като Classic Rock Society  и I Am Entertainment. The Power Of Mind бе представен в Европа, Азия и САЩ като изцяло български и влезе в годишната класация на Classic Rock Revisited ТОП 50 за 2012 година. Специални адмирации получи и Врабевски, който е продуцент и автор на музиката, текстовете и аранжиментите на всички песни от албума.

 

Видеото към "Приказка" с режисьор Ваня Щерева ще се излъчва в ефир до края на месец юни.

 

Съвместните музикалниите проекти на д-р Милен Врабевски и Йордан Караджов  продължават и със серия благотворителни инициативи. За първи път "Приказка" ще прозвучи на живо в началото на юли пред публиката на културния фестивал ЩИПСКО ЛЯТО в Македония.

 

Сценичните изяви на Караджов не приключват дотук. Легендарната група Сигнал, на която музикантът е фронтмен, ще отбележи 35 години на българската рок сцена с голям концерт под надслов "OUR LOVE" на 27 ноември  2013 г. в зала Арена Армеец София. Групата обещава да поднесе на своите фенове и зрители 100 процента рок и любов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов