Избрани Новини

Добро утро! Днес започва гроздоберът

Мисия Пловдив

30-08-2013, 06:18

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вижте какво още ще се случи в Пловдив и региона в петък

Добро утро, Пловдив! Днес времето ще е сравнително хладно, с максимални температури в повечето места между 23° и 28°, в крайните югозападни райони до 31 градуса. В югозападната половина на страната през деня ще е предимно слънчево, след пладне с купеста облачност. На места е възможно слабо да превали. Вятърът ще е слаб, само по Черноморието до умерен от север.

Екипът на Държавен куклен театър Пловдив ще даде пресконференция по повод TheatAir 2013 - модул за спектакли на открито към международен фестивал за камерни куклени представления „ДВАМА СА МАЛКО – ТРИМА СА МНОГО”. Срещата с медиите е в 10,30 ч. в заседателна зала на Община Пловдив.

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще посети село Устина, област Пловдив. Там той официално ще открие гроздобера в лозята на местна винарска изба. Събитието ще се проведе от 10:30 часа.

От 11 часа в 2 зала на Окръжен съд ще се гледа мярката за неотклонение "Задържане под стража” по отношение на Денцислав Х, който е с европейска заповед за арест от гр. Грац, Австрия. Нашенецът се издирва за тежка кражба в рамките на организирана престъпна група. Чрез използване на скимиращи устройства Денцислав е запаметявал ПИН кодове на карти и е предавал данните на други членове на криминалното сдружение, които са теглили пари в Австрия, САЩ, Перу, Доминиканска република, Камбоджа, Канада, Еквадор, Южна Африка и Индонезия.

Днес ще изпратим големия пловдивски художник Георги Бояджиев - Бояджана по последния му път. Поклонението пред тленните му останки е от 9:30 до 11:00 часа в Градската художествена галерия. Погребението ще е след това на Централни гробища.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов