Избрани Новини

Учредяват федерация по ММА

Спорт

14-10-2013, 16:28

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Представители на 45 клуба по силови спортове се събраха във Велико Търново, за да се обединят и да направят първата крачка по учредяване на Българска федерация по ММА.

Спортистите разгледаха проектоустав и правилата, по които ще работи тя, а учредителното събрание ще бъде в края на другата седмица в София.

Сред събралите се в старопрестолния град бяха ред изявени спортисти като Станислав Недков-Стъки, близнаците Росен и Румен Димитрови, Христо Христов, Борислав Иглев, Камен Георгиев, Камен Петров, легендата Пламен Петров, а сред клубовете изпъкваха варненските "Десант" и Cage Of Glory, "Скорпион" (Велико Търново), "Цербер" (Хасково) "Анакондаж” (Сливен), "Риъл пейн" (София), "Респект" (Русе) и "Бушидо" (Ямбол).

По време на форума бяха дадени и подробности за предстоящото на 19 октомври събитие, което ще се проведе в столичната зала "Арена-Армеец". От сутринта до вечерта София ще бъде домакин на състезания по джу-джутцу, граплинг, муай-тай, културизъм, бикини фитнес, стронг фит и други силови дисциплини. Кулминацията ще бъде вечерта, когато българският ММА боец Георги Валентинов ще се изправи срещу аржентиския талант Рони Алекзандър.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов