Избрани Новини

Областният съвет на БСП подкрепя правителството

Според местните социалисти кабинетът Орешарски работи усърдно, ефективно и продуктивно

Областният съвет на БСП Стара Загора изрази пълната си подкрепа към правителството на Пламен Орешарски, депутатите от Коалиция за България. и лидерът на БСП Сергей Станишев. 

Според местните социалисти, за първите 100 дни от своето управление правителството успешно изпълнява заложените в Плана за изпълнение на своята Програма мерки, което автоматично дава положителна оценка на работата му. Кабинетът е успял да постигне сериозен напредък в три групи неотложни стабилизационни мерки: за гражданите е приет социален пакет от спасителни мерки за най-силно засегнатите от финансовата криза граждани; за бизнеса са предприети действия за улесняване и подобряване процеса на работа на различни отрасли от бизнеса в България, които изпитваха най-силна необходимост от подобна подкрепа от страна на държавата и за държавата – поставиха се нови и подобрени методи на работа, които осигуряват прозрачност и отчетливост на всяко действие на Правителството.

Въпреки огромния натиск и всевъзможните начини за забавяне, блокиране работата на Правителството от протестиращите граждани извън Парламента и от Парламентарната група на ГЕРБ в Парламента, кабинетът Орешарски работи усърдно, ефективно и продуктивно, което се вижда от предприетите действия и намерения в икономическата и социалната сфера, се казва в решението на социалистите.

На база горепосочените изводи и на основание конкретните действия на Правителството на Република България, законодателните инициативи на ПГ на Коалиция „За България” и действията на председателя на БСП, Областният съвет на БСП - Стара Загора изрази своята ясна и категорична подкрепа на Правителството на Пламен Орешарски,  Парламентарната група на Коалиция „За България” и на председателя на БСП Сергей Станишев, завършва позицията си Областният съвет на БСП Стара Загора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов