Избрани Новини

Биха съдия в мач на ветераните на Ботев, двубоят прекратен

Спорт

07-11-2013, 22:50

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Жълто-черните водеха на Враца с 2:0, когато стана екшънът

Лют скандал се разрази в днешния мач между ветераните на Ботев (Пд) и Враца, разбра Plovdivutre.bg. Сблъсъкът бе полуфинален реванш от държавното  първенство и се игра в Коматево.

Двубоят бе прекратен в 60-ата минута при резултат 2:0 за Ботев (Пд), след като футболистите от Враца се нахвърлиха да бият главния съдия. Гостите бяха изнервени от няколко аванти, които арбитърът даде на жълто-черните.

Първата среща бе завършила 2:1 за Враца. Сега БФС се очаква да присъди служебна победа на Ботев с 5:0 и така канарите ще играят на финал.

В средата на първото полувреме пловдивчани откриха резултата с попадение на Георги Букорешлиев.

След почивката влезлият на смяна Манол Георгиев асистира на Стефан Учиков, който остана сам срещу вратаря на Враца и покачи на 2:0.

В 58-ата минута Андрей Андреев се откъсна от защитата на врачани и бе фаулиран пред наказателното поле на гостите. Последваха бурни протести на гостите, които претендираха за засада.

Реферът показа червен картон на футболист на Враца, което още повече отприщи недоволството и няколко играчи се нахвърлиха върху съдията.

Това естествено сложи край на мача.

Съставът на Ботев: Тихомир Тодоров, Петър Пенчев, Кирил Андонов, Георги Андонов, Иван Кочев (к), Иван Добревски, Костадин Видолов, Христо Стаев, Стефан Учиков, Андрей Андреев, Георги Букурещлиев (41` Манол Георгиев).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов