Избрани Новини

Дете пострада при верижна катастрофа

Животът

15-11-2013, 11:03

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В Пловдивско са станали 20 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и още 7 катастрофи с 8 ранени

Мъж и дете пострадаха леко при верижна катастрофа вчера в Пловдив. Около 17 часа на кръстовището на бул.”Христо Ботев” и ул.”П.Д.Петков” лек автомобил „Ланчия”, управляван от 84-годишен мъж, поради неспазване на необходимата дистанция блъснал спиращия пред него лек автомобил „Рено”. Той от своя страна отскочил и ударил спрелия пред него „Ситроен”. С.Г. и 9-годишно момиченце, пътуващо в „Ланчия”-та, са били прегледани на място от екип на ЦСМП.

Жена бе ранена при катастрофа вчера на пътен възел „Калековец” на автомагистрала „Тракия”. Около 6 часа лек автомобил „Форд”, управляван от 33-годишната М.С. от Калековец, при движение с несъобразена скорост се преобърнал извън пътното платно. Пострадалата шофьорка е настанена в болница в Пловдив.

Пенсионер бе ранен. Около 13 часа на кръстовището на улиците „Недялка Шишкова” и „Цар Симеон” лек автомобил „ВАЗ”, управляван от Н.Х./75 г./ от Манолско конаре, отнел предимството и блъснал лек автомобил „Опел”. Водачът на „ВАЗ”-а е настанен в болница.

Двама пешеходци бяха ударени от автомобили вчера в Пловдив и Марково. Около 14.30 часа на кръстовището на бул.”Пещерско шосе” и ул.”Копривщица” в Пловдив лек автомобил „Фолксваген” блъснал неправилно пресичащия Н.Й./ 30 г./ от Хвойна. Мъжът е настанен в болница за наблюдение. В болница е настанена и 63-годишната П.К. от Марково, блъсната в същото село около 17.30 часа от лек автомобил „Фиат”, докато вървяла по пътното платно.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов