Избрани Новини

Нов проблем за Гонзо преди мача с Левски

Спорт

29-11-2013, 11:56

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нов проблем се стовари на главата на треньора на Черно море Георги Иванов - Гонзо преди мача с Левски от А група. Полузащитникът Симеон Райков е със здравословни проблеми, но по всяка вероятност ще е на линия за дербито.

“Смятам, че Райков ще бъде здрав за мача, но всичко зависи и от това до колко ще му издържат физическите сили. Ние обаче вече свикнахме да играем без основни футболисти през целия полусезон. Георги Илиев беше да пъти контузен по един месец, Божилов вече два месеца, Окоро дълго време бе контузен, Райков също липсваше два-три мача. Въпреки проблемите за нас е важно да играем като отбор”, коментира Гонзо пред Гонг.

Вчера Райков е тренирал пълноценно и се чувства добре. Непосредствено преди мача наставникът ще реши дали да го пусне в игра.

Наставникът на варненци сподели, че футболистите на Черно море трябва да играят на върха на възможностите си, за да победят Левски в събота. “Не мога да кажа дали Левски тръгва по правилния път след победата над Литекс, но при всички положения е съставен от добри футболисти. При тях имаше психологически проблем най-вече от отпадането от евротурнирите и напрежението, което се създаде около отбора. Убеден съм, че Левски има много сериозен потенциал и всеки, който си помисли, че „сините” нямат нужната класа, ще сбърка”, завърши Гонзо.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов