Избрани Новини

Благоевградски студенти и преуспели бизнесмени на среща на четири очи

Животът

30-11-2013, 10:24

Автор:

Августина Самарджиева

Всичко от Автора

Младите хора в Благоевград ще имат възможността да се включат в директен диалог с успешни бизнесмени във второто издание на форума "Youth to Business" - "Младежта към бизнеса", което се спряга за най-голямото бизнес събитие в глобалната мрежа на студентската организация AIESEC.

Основната цел, която е заложена във форума е да изгради мост между студентите и бизнеса, поставяйки ги в отворен диалог. Досегашният международен успех се дължи именно на факта, че двете страни имат възможността да споделят и обменят информация относно своите виждания, идеи и цели.

Организаторите са студенти, които искат да бъдат от полза на своите колеги за като по този начин дават шанс на амбициозни млади хора от Американски университет в България и от Югозападния университет "Неофит Рилски" да получат ценни съвети и знания от утвърдени в сферата на бизнеса и предприемачеството професионалисти. В продължение на един ден ще се обсъждат и решават проблеми в областта на икономиката и предприемачеството.

Всички участници ще работят по зададени от фирмите - партньори казуси. По този начин ще имат възможност да се доближат до реалния бизнес свят и да се вдъхновят за нови идеи за професионалното си развитие. Събитието ще се състои на 1 декември в Балкански академичен център на АУБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)