Избрани Новини

Какво да не подаряваме на жените за Коледа?

Много мъже се отнасят с досада към избора на коледен подарък за приятелката или съпругата

А няма как – трябва да се избере нещо хубаво, защото тя обезателно ще се постарае да ви изненада. Хубавите бижута с камъни, перлените обеци, скъпото бельо, фотоапаратът, класическият часовник, предметите на изкуството, билетите за представление, марковата чанта, ботушите, които е харесала, ден, прекаран в спа центъра остават сред най-харесваните предложения, с които могат да бъдат зарадвани дамите. Същевременно като в сюжет на клиширан американски коледен филм представителите на силния пол продължават да „изненадват” жените с някои подаръци, които не са за препоръчване.


А кои са най-лошите коледни подаръци за дами? Ето класацията на сайта squidoo какво да не подаряваме на момичетата за Коледа:

Книга. „Не че е лош подарък, но за Коледа може и нещо по-голямо”, си мисли жената. Например електронен четец.

Евтини бижута. По празниците „винтидж” не е модерно и не са за препоръчване описания като „позлатен” и „посребрен”.

Инструменти. Жена ви има ли гараж?

Въдица, ловна екипировка. Не, вероятно не е помолила Дядо Коледа за това.

Прахосмукачка.

Памучна пижама или хавлия. По празниците по-скоро тя би се зарадвала на хубаво дантелено бельо. Скъпи мъже, вие също. Ако е дреха за спане, която тя може да носи пред децата или пред родителите ви, или ако не е нейния размер, катастрофата е пълна.

Карта за фитнеса.

Кухненски уреди.

Нещо от графата „видяно по телевизията”. Показва пълна липса на креативност и внимание към близкия човек. Още по-ужасно става, ако тя разбере, че е от намаление.

Подарък, свързан с чувствителна тема. Например талон за посещение при лекар, „хубави, здрави, издръжливи обувки”, големи придобивки за дома като душ, хладилник, съдомиялна, масло за колата й и всичко друго, от което тя има нужда повече, отколкото истински да го иска.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов