Избрани Новини

АЕЦ „Козлодуй" шампион на футзал в Благоевград

АЕЦ „Козлодуй" триумфира в 11-ия Държавен работнически коледен турнир по футзал в Благоевград, съобщава topsport. Шампионите пречупиха изключително трудно с 2:1 „Рупите" и за първи път грабнаха купата, въпреки че не са пропускали нито едно от изданията на надпреварата, организирана от Българска работническа федерация „Спорт и здраве", Регионален спортен клуб „Труд, спорт и здраве" (Благоевград) и Областния съвет към БФС.

Финалистите се срещнаха и в предварителната група, където отново АЕЦ „Козлодуй" измъкна успех с 3:2, след като водеше с 3:0 на полувремето. В турнира участваха общо 8 отбора, като третото място на почетната стълбичка остана за „Дупница". Тимът се справи с 3:1 след дузпи (2:2 в редовното време) със „Старчево" за бронзовите медали.

На церемонията по награждаването Костадин Пързулов, почетният председател на БРФ „Спорт и здраве", връчи юбилеен медал „100 години Международно работническо движение" на Васил Чолаков, който е един от основателите на турнира. „Благодаря на всички участници за невероятното раздаване и емоциите, които ни осигуриха - заяви г-н Пързулов . - Надявам се, че и вие сте останали доволни от нас като организатори. Целта ни е догодина да превърнем тази прекрасна традиция и в международна надпревара."

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)