Избрани Новини

Коледната елха в Благоевград грейва в 19:00 тази вечер

Довечера в 19. 00 часа ще грейне коледната елха в Благоевград. Светлините ще бъдат запалени тържествено от кмета на общината д-р Атанас Камбитов. Преди това, коледният дух ще се понесе по улиците на града с тържествено шествие. Специално участие в него ще вземе Школа за атракционни изкуства – град София, която е участвала в редица телевизионни, национални и международни формати. Школата е подготвила множество изненади за своите приятели от Благоевград.
„Да бъде светлина” е мотото, под което ще преминат коледно- новогодишните празници в Благоевград. Малки и големи жители и гости очакват с нетърпение и появата на Дядо Коледа, който тази година ще се появи изненадващо. Остава в тайна как ще дойде Добрият старец от Лапландия.
 Преди да грейнат хилядите светлини на тазгодишната елха в Благоевград, ученици и жителите ще тръгнат на празнично шествие, което ще премине по централните улици, за да огласи едно от най- празничните събития и да прикани благоевградчани да се включат в него с позитивизъм и добро настроение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов