Избрани Новини

Ден след Студентски празник, грейват две елхи в Сандански

На 9 декември 2013 г. в 17.30 ч. кметът на община Сандански Андон Тотев ще включи светлините на две коледни елхи на площада в Сандански. Цялата централна градска част ще грейне празнично осветена от хиляди блестящи светлини и коледна украса.

Преди официалното запалване на светлините всички училища ще организират коледен базар с ръчно изработени картички, играчки и коледни сувенири. По късно, преди кулминацията на запалването на светлините ще бъде изнесена празнична коледна програма от Младежки духов оркестър, Вокална група „Звънче” и Детския народен хор „Славей” , а кмета на общината ще поздрави всички жители за предстоящите празници.

Живото 12 метрово коледно дръвче и по-малкото 10 метрово ще засияят в светлините на 20 000 лампички, които ще озарят целия площад „България” в курортния град. Празнична украса и LED осветление ще създава празнично настроение още от влизането в Сандански, където е окичен и целия централен булевард на влизане в града.

Празничните мероприятия ще продължат на 18.12.2013 г., когато официално ще бъде обявен и спортист на годината за 2013 г. на община Сандански.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов