Избрани Новини

Тризначките се предложиха на „ Плейбой ”, но този път срещу милионче за всяка

Живеем добре, нормално и хонорарите, които сме взели не са тлъсти. Ако бяхме в друга държава, щяхме да бъдем баровки, но в България – не можем, парите не са много.

Това казаха тризначките от Благоевград в студиото на Нова телевизия. Всяка една от тях би влязла в нов риалити формат , но само ако 200 хиляди лева е хонорарът на всяка от тях.

Ние сме машина за пари ,спасяваме телевизиите от фалит, ако не сме ние, вестниците също ще фалират, твърдят трите. Компромис да се снимаме голи ще направим само ако сумата е добра. Можем да спасим „Плейбой” от фалит, ако ни снимат, предложиха се те на известното мъжко списание. Те обаче поискаха по милион лева за всяка.

Нямаме никакъв силикон, всичко по нас е естествено и не мислим да си правим операции, съжаляваме пластичните хирурзи, уточниха детайли от физиката си девойките.

С парите от наградата на „Биг брадър” построихме къща в Сандански, разказаха те в какво са инвестирали сумата от наградата. Платихме и дадените от Тодор Живков на майка ни два апартамента, защото е многодетна.

Общината в Благоевград си търси пари за наем от тези два апартамента, но няма договор на основание на който да се искат от нас тези 32 хиляди лева, затова спечелихме делото на първа инстанция, обяви Надежда. 

Сега се издържаме като имената ни работят за нас, свързваме едни хора с други, печелим от това. Продадохме и апартаментите от кооперацията в Сандански, макар че през 2008 година ни удари кризата. Но не сме квачки, както твърдят някой, не сме и скандалджийки, твърдят трите отново в един глас.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов