Избрани Новини

„ Глобално село ” в Благоевград

Global Village или “Глобално село” е събитие, което събира хора от различни култури на едно място, този път е Благоевград.

Хората тук получават възможност да се запознаят с културата, традициите, начина на живот на чуждестранни стажанти и студенти в града. Целта е да улесни междукултурната комуникация и да предложи на благоевградчани един различен начин да опознаят нови култури, традиции, фолклор, музика, кухня и какво ли още не, без да се съобразяват с географските граници и ограничения.

Събитието “Глобално село” ще се състой на 9-ти декември 2013г. (понеделник) от 11:00 часа в Младежки дом Благоевград и ще продължи през целия ден. Страните, които ще вземат участие са Канада, Грузия, Русия, Молдова, Албания, Индия, Монголия, Виетнам, и разбира се, България.

Специално покана е отправена към ученици от гимназиите в Благоевград, за да се запознаят и да открият много нови и интересни култури. „Глобално село“ / Global Village се организира от AIESEC Благоевград – локален офис на най-голямата международна студентска организация.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов