Избрани Новини

Шофьор блъсна пиян пешеходец и избяга

Крими

11-12-2013, 11:00

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още две катастрофи с пострадали хора са станали във Варна

Неизвестен шофьор блъсна пешеходец в нетрезво състояние, съобщиха от полицията. Вчера около 18:25 часа, по ул. "Г.Пеячевич" неизвестна кола удря движещия се по пътното платно, пешеходец. След инцидента шофьорът напуска мястото на произшествието. От удара, пешеходецът получава контузия на ляво коляно и глава, прегледан и освободен, без опасност за живота. Пострадалият е бил в нетрезво състояние и без ясна представа за събитията. Той е на 32 години от Варна. 

Още две катастрофи с пострадали хора са станали във Варна през вчерашния ден. В първата, случила се около 12:35 часа на бул. "Цар Освободител", "БМВ" с 21-годишен шофьор от Аксаково отнема предимство при ляв завой на кръстовището с ул. "Константин и Фружин" и се блъска в движещ се в противоположна права посока "Хонда". Вследствие на удара е пострадал водачът на потърпевшия автомобил, мъж на 34 г. от гр. Варна, който получава фрактура на долна челюст, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 17:20 ч. на ул. "Вяра" пък 18-годишен шофьор на "Фиат" не спазва достатъчно дистанция и блъска спиращата пред него "Шкода". От удара е пострадала пътничка от потърпевшия автомобил, жена на 55 г. Варна, Тя е получила контузия на гърба, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов