Избрани Новини

Модерен Дядо Коледа пристигна в Симитли с кросов мотор

Дядо Коледа и Снежанка, хубавица пристигнаха при децата в Симитли с кросов мотор, съобщиха от пресцентъра . Доброят белобрад старец, който хлапетата чакат с нетърпение от декември миналата година, пристигна в Симитли с честната дума, че е напълнил чувалите с най-хубавите подаръци.

Симитли грейна в празнична премяна. Старт на най-светлите, най-топлите празници в най-студените дни дадоха децата с празничен коледен концерт. По традиция организацията на тържествата в празничния месец декември се поема изцяло от детския парламент.

„Най-чистото нещо на този свят са децата. А ние сме дали този месец на тях.

Нека бъдем по-добри, по-милосърдни, да правим всички около нас много по-весели, щастливи, жизнерадостни” с тези думи се обърна кметът на общината Апостол Апостолов към събралото се множество на площада.

Естествената коледна елха на площада в Симитли грейна в безброй пъстроцветни светлинки ”под командата” на детския кмет Борис Борисов. Преди светлината да озари центъра на Симитли, десетки бенгалски огънчета заблещукаха в един миг в детските ръчички, което даде знак на детския кмет Борисов да включи и светлините на елхата.

Истински спектакъл от слово в рима, в ритъм сътвориха талантливите деца на община Симитли с много усмивки, топлина и пламък в очите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов