Избрани Новини

Жана Бергендорф си връща сина през февруари

Без цензура

15-12-2013, 20:55

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Комбайнер, баба и депутат в Х фактор

„Искам сутрин като стана да му направя закуска', сподели певицата

Певицата Жана Бергендорф, която е сред категоричните финалистки на родния X Factor, се завърнала на родна почва, за да гледа баба си, а в последствие решила да отиде на кастинга за музикалното риалити. Завръщането й на родна почва обаче я отдалечило от сина й Леон, плод на любовта й с датчанина Стефан. Пред в. "Монитор" талантът съобщи, че вече има окончателна уговорка с таткото и заедно с детето трябва да дойдат да живеят в България.

Доскоро влюбените имали известни търкания и това пречело да отглеждат сина си заедно. Датчанина Стефан държал то да расте в неговата държава, където има по-добър шанс за реализация. 4-годишното момче на няколко пъти е идвало в България, но остава за по-дълго при баща си.

„Искам сутрин като стана да му направя закуска, да го изпратя на детска градина, а по-късно и на училище. Искам да бъда част от неговото детство. Това, че не го виждам, често ме натъжава", откровена е екстравагантната дама.

„Готова съм на всичко, не искам да се стига до съд, за да отглеждам сина ни. Все пак с мъжа ми сме в доста добри отношения, говорим много, обсъждаме и в крайна сметка постигнахме консенсус. През февруари догодина ще се преместят да живеят при мен в България", щастливо съобщава новината певицата.

Категорична е, че за тази лична победа до известна степен е благодарна на X Factor, който й дава възможността да докаже, че може да постигне много повече. „Като че ли Стефан повярва в мен. Нищо не е загубено и семейството ми може да бъде по-сплотено от всякога. Няма загубена кауза. За мен детето е най-важно и съм готова на всякакъв компромис, за да бъда с него", признава майката.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов