Избрани Новини

Структурите на ГЕРБ в Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово - на 7 години

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и областният координатор на партията за област Благоевград Даниела Савеклиева бяха специални гости на тържеството по случай 7-ата годишнина от основаването на партията, организирано от структурите в Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово.

”За 7 години ПП ГЕРБ се утвърди като единствената партия в България, която е алтернатива на партиите от статуквото на прехода, затова получихме и много удари. Днешните управляващи продължават манипулациите срещу нас, продължават да уволняват по политически причини експерти и професионалисти, само защото ни подкрепят. Следващите избори ще бъдат изключително важни за България, бъдете силни и не се разколебавайте, защото отново ще спечелим изборите през 2014 години”, обърна се Цветан Цветанов към десетките активисти на ГЕРБ.

”Виждайки пълната зала съм уверена, че с такъв отбор ще постигнем големи успехи. ГЕРБ ще остане вярна на себе си и ще продължим да следваме нашите основни принципи и ценности, ще продължим да бъдем при хората, защото демокрацията изисква да чуваме техните мненията, но без да ги подвеждаме с евтиния популизъм на управляващите”, каза Даниела Савеклиева. Тя пожела на всички Новата 2014 г. да им донесе здраве и любов, мъдрост и благословение.

Домакинът на събитието депутатът от Гоце Делчев Георги Андонов пожела за региона повече инвестиции, които да го превърнат в по-добро място за живеене. „В навечерието на новогодишните празници, което е време за равносметка, заявявам, че съм горд с това, което направихме за четирите общини. Всичко е плод на нашия труд в името на каузата „България”. Сигурен съм, че всички ние ще продължим да вярваме в тази кауза и да работим за нея”, заяви Георги Андонов.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов