Избрани Новини

Малки феи орисаха идната 2014 година в Симитли

Децата от община Симитли нарекоха да е здрава, мирна, богата идната 2014 година. Най-малките, най-милите, най-ценните жители обобщиха всичко добро в послание до хората от Симитли. С коледно шествие децата занесоха посланията си в общината, от където да стигнат до всеки, у когото живее надеждата за по-добро, до всеки, който е съхранил детското в себе си и се радва да празничните цветове, блясък и светлини.

Голямото коледно шествие на малчуганите от ОДЗ „Радост” прекоси центъра на Симитли. Децата, нахлупили коледни шапки, окичени с ангелски крила и  Рудолф-рогца сътвориха истинска празнична феерия в града и сюрпризираха общинарите преди обед. Те имаха отговорната задача да предадат своите и на техните родители послания в общината. Благите и топли думи децата, с помощта на педагозите от ОДЗ „Радост” са аранжирани като коледни елхи, окичени с безброй играчки, всяка със своето послание.

Посланиците на доброто предадоха своите наричания за идната година на кмета на общината Апостол Апостолов. А чрез него и до всички жители на община Симитли. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов