Избрани Новини

Банско бе домакин на среща между Британското посолство и представители на турситическия бранш в града

Община Банско, в лицето на зам. кмета г-н Стойчо Баненски, бе домакин на работна среща по повод началото на ски-сезона. Специални гости на събитието бяха: Саймън Тъкър – консул в Британското посолство; Теодора Манева – вицеконсул; Джеймс Хюз- консулски агент; Джон Сътън – консулски агент; Иван Обрейков – „Юлен” АД, както и представители на туристически агенции.

„Добре дошли в община Банско! За мен е чест да бъда домакин на тази среща. Тя е едно доказателство за силното сътрудничество между Общината, туристическия бранш и Британското посолство.” – с тези думи зам.кметът приветства гостите и даде началото на продължилата един час дискусия.

От своя страна, г-н Саймън Тъкър благодари на общинското ръководство за съдействието и помощта, указани по време на цялата година. Той подчерта три основни теми за разговор – „важността на партньорството”; „инцидентите с британски граждани” и „Топ Типс” – световна кампания, целяща превенцията на злополуки с жители от острова. Поставен бе и въпросът за увеличените цени на ски картите.

Представителите на Британското посолство обявиха, че ще се срещнат и с началника на РУП Банско.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов