Избрани Новини

Дядо Коледа пристига с хеликоптер

Варна Лайф

18-12-2013, 13:38

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

На благотворителен концерт ще събират средства за фондация "Деца на Българската армия"

И тази година Военноморските сили осигуриха транспорта на Дядо Коледа. Добрият старец ще кацне утре с вертолет "Panther", в морската авиобаза "Чайка", в 12:30 часа. Той ще раздаде подаръци на децата на военнослужещи и цивилни служители. 

Няколко часа по-късно - в 19 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, ще започне благотворителен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили. В празничната програма са включени произведения на класически и съвременни автори. Концертът ще бъде с вход свободен. С него организаторите се надяват в навечерието на най-светлия християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората да достигне Рождествения дух и Коледна магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благословените пожелания за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2014 година.

Средствата събрани от концерта ще бъдат приведени на фондация "Деца на Българската армия", която подпомага децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг военнослужещи.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов