Избрани Новини

БМВ с амфети заведе разследващи до нарколаборатирия в Сливен

Крими

20-12-2013, 11:53

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полицай на месеца за разбита нарколаборатория

Прибраха един в ареста

Бургаската полиция сгащи четирима мъже с наркотици в Бургас. Униформените спрели за проверка бургаско БМВ, в което се предвижвали четирима мъже.

При обиска намерили около 7 грама метаамфетамини в две найлонови пликчета, а в багажното отделение на автомобила в раница са намерени три бутилки с химични течности, буркан с твърдо вещество, три фунии / върху едната от които е имало мазно жълтеникаво вещество/, както и една стъклена колба, увита в чорап.

Криминалистите тръгват по следата и откриват, че по-рано трима от задържаните посетили жилище, разположено в сливенския квартал «Дружба»,където приготвили около 50 грама метамфетамин. На 18.12.т.г. и 19.12.т.г. със съдействието на служители от ОДМВР - Сливен е извършено претърсване на апартамента на единият от задържаните, където са открити около 40 грама метамфетамин и прекурсори за производство им. На 30-годишния сливналия е повдигнато обвинение и е взета мярка за задържане от 72 часа.

Материалите по образуваното във Второ РУ - Бургас досъдебно производство са докладвани на прокурор от Бургаска окръжна прокурора, като са изпратени по подсъдност в Сливенска окръжна прокуратура за продължаване на работата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов