Избрани Новини

Коледни подаръци подсигури ГЕРБ - Белица за хората с увреждания

Ръководството на ГЕРБ - Белица покани в офиса на партията местни хора с увреждания, за да засвидетелства своето уважение и съпричастност към проблемите им.

Наред с пожеланията за весели и щастливи празници ръководството и членовете на ГЕРБ в Белица дариха на хората с увреждания скромни пакети за посрещане на нуждите им около предстоящите празнични дни.

Партийните активисти инициираха и дискусия по въпроси, свързани с осигуряване работа на хората с увреждания и правата им за социално подпомагане съгласно Закона за интеграция на хората с увреждания.

Разяснения относно закона и регламентираните в него права и задължения на хората с увреждания, както и отговори на многобройните въпроси и сигнали получиха присъстващите на срещата от представител на Дирекция "Социално подпомагане" в Якоруда и от нарочно поканения за целта лидер на ГЕРБ - Белица - Иван Стойчев.

"Надявам се, че след тази среща проблемите на хората с увреждания от нашия град ще бъдат чути и дано с общи усилия помогнем за разкриването на нови работни места за тях, за да се чувстват полезни и значими в обществото", заяви Иван Стойчев.

Той декларира, че хората с увреждания в Белица могат да разчитат винаги на помощта и съдействието на общинското ръководство на ГЕРБ. Стойчев отправи и поздрави за новата 2014 година, като пожела на всички жители на общината новата година да е по-добра и по-успешна от тази, която си отива.

Преди дни лидерът на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев успя да зарадва и малките футболисти от града. На всички за коледните и новогодишните празници той подари красиви екипи, гарнирани с топли пожелания за лични и спортни успехи, а дамите от партията на Бойко Борисов в Белица украсиха голямо коледно дърво в центъра на града.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов