Избрани Новини

Приятели по чашка заловени пияни зад волана 2 пъти за 1 час

Трима водачи преспаха тази нощ в полицейския арест в Благоевград за шофиране след употреба на алкохол, съобщава БГНЕС.

Любопитен е случаят в град Симитли. След полунощ там полицейски патрул спира автомобил, в който пътуват двама мъже. Пробата с полевия тест на водача отчита съдържание на алкохол в издишвания въздух от 1.5 промила. Пътните полицаи дават срок от 1 час на водача, за да се яви за кръвна проба в ЦСМП-Благоевград. “Аз ще те закарам до Благоевград”, предложил на водача спътникът му”.

За беда в района на Благоевград друг полицейски патрул спира отново автомобила, станал обект на проверка в Симитли. Пробата с “Алкомер” на предложилия услугите си като водач отчита съдържание на алкохол от 1.6 промила. Освен това водачът се оказва и без свидетелство за управление на МПС. След като и двамата дават кръвна проба, са задържани в ареста с полицейска мярка за 24 часа за шофиране след употреба на алкохол над 1.2 промила.

Трети водач също бе вкаран да изтрезнява в полицейския арест в Благоевград. И при него също е отчетена проба от над 1.2 промила. Като капак на всичко, на същия свидетелството за управление е отнемано преди 5 години отново за шофиране след употреба на алкохол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов