Избрани Новини

„Приятелки и съпернички” се биха в Стоб

Крими

26-12-2013, 14:04

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Премазаха 20-годишен край Бачево

Отново случай на насилие над млади хора. Този път става въпрос за побой над младо момиче от село Пороминово. Инцидентът е станал в нощта преди Бъдни вечер в бар в село Стоб. 19-годишната Теодора Каладжийска е нападната и пребита в тоалетната на заведението от две побойнички от село Стоб. Двете от години се заяждали с Теодора, но до грубо посегателство не се е стигало.

Ето какво разказа пребитото момиче пред е-79 :

Вечерта преди Бъдни вечер с компания отидохме в местен бар в село Стоб. Половин час след полунощ отидох до тоалетната, където бях нападната от Мария Зафиркова и Мария Вучкова. Едната ме блъсна, но аз не й обърнах внимание, тогава те излязоха и когато тръгнах да излизам и аз, те блъснаха вратата в лицето ми и ме повалиха на земята. Започнаха да ме удрят и ритат. След като ме ритнаха в главата съм загубила съзнание и не помня нищо.  С кола на приятели ме заведоха в Спешния център в Благоевград, където след като ме прегледаха ме освободиха за домашно лечение с уговорката в случай, че ми прилошее да потърся помощ. Няколко часа, след като се прибрах главата ме заболя много силно и започнах да повръщам. Отидох в частната болница в Дупница, където ми бяха направени изследвания, от които стана ясно, че съм получила сътресение на мозъка и съм загубила периферното зрение на дясното око.     

След проведена терапия 19-годишната Теодора е освободена за домашно лечение. Младото момиче си е извадило медицинско и ще подаде в полицията жалба срещу двете побойнички от село Стоб.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов