Избрани Новини

Камион блъсна 80-годишна жена край пощата в Благоевград

Крими

28-12-2013, 18:30

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Поредният пометен пешеходец в Петрич

Камион, зареждащ с бира заведенията в Благоевград, при движение на заден ход блъсна 80-годишна жена, която за неин късмет не бе прегазена, отърва се само с вероятна фрактура, съобщава БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 15.45 часа на ул. "Хр. Смирненски" в района на пощата. След като заредил заведение, намиращо се в края на улицата без изход, водачът започнал да връща на заден ход. За нещастие тогава 80-годишната Милка С. тръгнала да пресича, без да се огледа.

Въпреки движението с ниска скорост товарният автомобил блъснал жената, която паднала на улицата. Тъй като тя е оживена, минувачите се развикали, в противен случай имало вероятност тя да бъде прегазена. Възрастната жена се намирала точно зад камиона и водачът нямало как да я види.

Пострадалата е транспортирана до Спешно-приемно отделение на МБАЛ с открита и кървяща рана на подбедрицата и контузия на раменна става.

В момента на 80-годишната жена се правят изследвания в отделението по образна диагностика, има вероятност за фрактури на лявото рамо и подбедрица. 

На водача е взета кръвна проба за алкохол, полевият тест не е отчел такъв.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов