Избрани Новини

С песни и танци от Пиринско благоевградчани ще посрещнат на площада новата 2014 г.

С песни и танци от Пиринския край община Благоевград ще посрещне новата 2014 година.

Богатият новогодишен концерт ще започне точно в 23.00 часа на площад „Георги Измирлиев“ с емблематичните изпълнения на Ансамбъл „Пирин”. Последните мигове на старата година и първите на новата ще изтекат с хубавите македонски песни на Румяна Попова.  Зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Благоевград  Валери Смиленов ще отброява секундите до полунощ с празнуващите на площада. Доброто настроение, песните и танците ще продължат и в първите часове на 2014 година, която според китайския хороскоп ще мине под знака на Коня.

Истинско фолклорно съзвездие ще изгрее на сцената пред община Благоевград в празничната нощ. Освен на Ансамбъл „Пирин“ и Румяна Попова, ще се насладим на Иван Гоцев, Стойка Германова, Димана Боянова, Йорданка Димитрова, Юри Крумов, Кирил Костов, Марияна Манолева, Павлина Теова, Стоян Джельов, Надежда Бойчева, Христо Бачев, Цветелина Андонова, Николай Кимчев, Трио “Мегдана”, Елена Валеова, Милена Пищолска, Гергана Стамболиева, Албена Сенгелиева и танцова формация “Накит”.

За доброто настроение и усмивките на благоевградчани с много чувство за хумор ще се погрижи директорът на Благоевградски младежки театър Бранимир Митов. Асистент в празничната нощ ще му бъде  красивата актриса Пролет Трифонова, която също обещава да раздава добро настроение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов