Избрани Новини

Криско: Не съм трошил хотел!

Добрич Лайф

04-01-2014, 18:32

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Случаят бил силно преувеличен, твърди рапърът

"Славата ме научи да внимавам как се държа. В момента, в който разбрах, че имам влияние над младите, започнах да се съобразявам какво правя", каза пред Би Ти Ви Криско, пише lifestyle.bg.

За скандала на Нова година каза, че случаят е силно преувеличен от жълтите медии. „Първо, когато отидохме в хотела, беше толкова студено, колкото беше и навън. Кметът ни се извини, че сме настанени в този хотел. После искахме една допълнителна стая, тъй като се присъединиха и още хора. Пак имаше скандали, въпреки, че си заплатихме за допълнителната стая. Не е имало разрушени стени и счупени телевизори, счупих само един прозорец, който заплатих", разказа рапърът.

Сподели, че концертът е минал повече от добре, хората много са се радвали на изпълненията му и са пели песните му заедно с него. На упреците, че е бил пиян, Криско отговори, че е съвсем нормално на първи януари да е употребил алкохол. Рапърът сподели, че не се срамува от песните си, но напоследък се съобразява какво пее. Правил е много скандални парчета, когато не е знаел, че те ще излязат извън пределите на Габрово. За текста „Правиш глупости на скъпи курорти. Бременно момиче, как ухаеш на аборт!" Криско каза, че се отнася за млади момичета, чиято цел през лятото е да отидат в скъп курорт и да си намерят богат приятел. Но това често води до нежелана бременност и нежелани последствия. Рапърът сподели, че родителите често не знаят много за живота на децата извън дома.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов