Избрани Новини

Бербатов издига паметник на дядо си

Благоевград Лайф

07-01-2014, 12:50

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бербатов се прибра с чартър за среща с баща си

Тъжна новина дойде от петричкото село Марикостиново, където е издъхнал дядото на Димитър Бербатов - Димитър-старши. Дядо Мицо си отиде от този свят на 82-годишна възраст.

Димитър Бербатов по спешност се е прибрал у нас, за да присъства на погребението и да изпрати любимия си човек в последния му земен път. Голмайсторът обаче е държал да не се шуми около смъртта на дядо му.

Само преди дни „Блиц” съобщи, че звездата на Фулъм отново е тук, за да урежда важни дела с баща си Иван. Митко отново е бил в Марикостиново, за помена и издигането на паметната плоча на дядо Мицо. Преди това именно Бербо я е избрал.

Отдавна се знае, че дядо Митко, който също е бил футболист, е най-големият фен на доказания голмайстор, жънал успехи с екипите на Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Бербатов винаги е отскачал до Марикостиново, за да се види с него и баба Верка, когато имал възможност при визитите си в България, тъй като бил силно привързан към тях. Преди време дори се появиха информации, че голямата звезда на Фулъм платил скъпи лекарства, за да не се превърне дядо му в инвалид. От месеци Димитър Бербатов-старши имал здравословни проблеми. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)