Избрани Новини

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Китка”, село Челопечене, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гилица”, ул. „Ангел Маджаров”, ул. „Кремиковско шосе”, ул. „Яне Стоянов”. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Ангел Маджаров” срещу 159 ОУ.
Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна” кв. „Овча купел” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Любляна” от ул. „Нов век” до ул. „Букет”, по ул. „Полски венец” от ул. „Любляна” до ул. „Букет”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на: ул. „Любляна” и ул. „Полски венец”.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов