Избрани Новини

Мария Сапунджиева и Георги Кадурин гостуват в Благоевград

Романтични и комични моменти ще видят благоевградските почитатели на Мелпомена в ДТ „Никола Вапцаров” на 14 януари от 19:00 часа

На голямата сцена излизат Мария Сапунджиева, Мариана Миланова и Георги Кадурин, за да представят „Особености на руската любов”. Романтичната комедия по пиесата на Александър Галин е част от репертоара на сливенския драматичен театър  „Стефан Киров”.

Сюжетът, на режисираната от Васил Василев постановка, превръща Георги Кадурин в мъж - подарък за жените. По волята на съдбата пътят му се кръстосва в едно и също време  с обаятелната и артистична бизнес дама Сирена /Мария Сапунджиева/ и интелигентната й приятелка Виктория /Мариана Миланова/, търсеща развлечения и авантюри, но самотна и изоставена от съпруга си.

Изпълнено със смешни недоразумения и искрящ хумор, представлението показва, че винаги има надежда. Екипът на постановката пък допълва с усмивка, че ако не можеш да срещнеш „принца на бял кон”, то поне ще намериш астроном, който да разкрие необятния свят на звездите и да нарече една нова, малка и искряща звезда с твоето име.

 Представлението се радва на огромен успех в цяла България. Билети могат да бъдат закупени от касата на ДТ „Никола Вапцаров” в работен ден.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов