Избрани Новини

Поморие се презентира на 9 туристически изложения през 2014-а

Все по-мащабна става международната реклама на града

Поморие ще участва в 9 туристически изложения през 2014-а по европроект. Той се реализира в партньорство с общините Айтос и Руен и е на стойност близо половин милион лева.

През февруари и март Поморие ще покори три от най-мащабните световни изложения – TTR Букурещ, Trawel/Ultras Будапеща и ITB Берлин. Не по-малко важни са и международните борси в България. Поморие ще се представи на "Изложба на общините" на Пловдивския панаир, "Ваканция и СПА Експо" и фестивала на устойчивия туризъм и здравословното хранене "Зелени дни" в столицата 

Известният с балнеотуризма си град ще се презентира и на "Борса за културен туризъм” – Велико Търново, "Уикенд туризъм" в Русе” и традиционния за Бургас форум "Вашата ваканция"

Чрез атрактивни рекламни материали и привлекателни щандове, посетителите на многобройните изложения ще се запознаят с уникалната природа на региона и огромния му потенциал за разнообразни форми на туризъм.

Акцентът и тази година ще бъде поставен върху балнеотуризма, развитието, на който ще даде възможност на Поморие да се превърне в целогодишна туристическа дестинация и да затвърди славата си на Столица на балнеологията на България. С тази насоченост през изминалата година градът се представи на осем изложения, където пожъна успех и предизвика интерес у хиляди посетители от цял свят.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов