Избрани Новини

Пет катастрофи за два дни в Благоевградско

Автобус с неустановени към момента марка и водач, движейки се по бул.”В.Левски”, при завиване на дясно блъска пресичаща по пешеходна пътека 22-годишна жена от гр.Рила, след което напуска местопроизшествието. Пострадалата е прегледана в ЦСМП-Благоевград, като е установено, че вследствие на инцидента е получила навяхване на лявата ръка и е освободена за домашно лечение.

Следващото произшествие е регистрирано на ул.”Патриарх Евтимий” в гр.Банско. Лек автомобил „Фолксваген Пасат”, управляван от М.П./19г./ от гр.София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, изхвърча извън платното. При катастрофата е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог без опасност за живота.

Минути след това, но на друго място, произшествията продължават. В село Кулата лек автомобил „Фолксваген”, управляван от П.К./35г./ от селото, излиза от пътното платно и се преобръща в крайпътна канавка. Мъжът е прегледан, след което е освободен за домашно лечение.

На следващия ден в района на с.Левуново, лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от С.Б./54г./ от с.Марикостиново отново шофирал с несъобразена с пътните условия скорост. На мокра пътна настилка и остър десен завой, мъжът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в товарен автомобил „МАН”. Вследствие на инцидента е пострадал С.Б., който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение без опасност за живота.

Вчера около 10:00 часа, на кръстовище образувано от ул.”Т.Александров” и ул.”Екзарх Антим” в гр.Гоце Делчев е поредната катастрофа. Лек автомобил „Фолксваген Поло”, управляван от Д.П./27г./ от града, отнел предимството на лек автомобил „Алфа Ромео”. Шофьорът е  настанен за лечение в ХО при МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов