Избрани Новини

Жените от ГЕРБ подариха нов хладилник на Родилното в Благоевград

По традиция жените от ГЕРБ-Благоевград гостуваха на днешния Бабинден на Родилно отделение в благоевградската болница

Активисти от няколко клуба на ПП ГЕРБ гостуваха в МБАЛ-Благоевград. С помощта на областния координатор на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева и общинската структура в Благоевград съсловната организация подари на екипа на отделението нов хладилник, информират от пресцентъра.

„Сигурно през годините сте чули много думи за хуманността и значимостта на професията си. Независимо от дните в календара вие сте хората, орисани да посрещате всеки нов живот и след първото проплакване да го дарите с усмивка, надежда и бъдеще. И това ви прави най-значимите хора, защото цялото бъдеще е във вас – в професионализма ви, в загрижеността и човеколюбието ви“, поздрави общинският координарот Йордан Андонов лекарите и акушерките .

Фолклорната група към пенсионерски клуб „Еленово” с ръководител Павлина Теова изпълни българския обичай „Поливане”, а на началника на Родилно отделение д-р Огнян Митов и неговия екип пожела: „ Както се пързаля леко сапунът в ръцете, така с лекота да се раждат децата. Колко капки в котлето, толкова деца да се родят през годината”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов