Избрани Новини

Наркодилър разпространява марихуана в училище в Благоевград

В района на 5-о СОУ „Георги Измирлиев“ в Благоевград, открито продават марихуана на ученици - това са алармирали разтревожени родители и възпитаници на учебното заведение, пише вестник „Вяра“.

Схемата е следната: поздрав, ръкостискане и готово. По този начин срещу 5 лв. всеки, който желае, може да се снабди с наркотичното вещество. Пласьорът на дрогата е мъж на около 40 години и е познат на всички гимназисти.

Въпросният мъж е с инициали И.В, а в средите на подземния свят е известен с прякор на насекомо. Част е от престъпния контингент в областния център на Пиринско и неколкократно е прибиран от служителите на реда за продажба на дрога.

От пресцентъра на полицията в Благоевград казаха, че към този момент няма постъпил сигнал при тях за продажбата и увериха, че периодично работят по случаи срещу разпространение на дрога, но не дадоха повече информация за въпросното лице.

Председателката на Общинския съвет за наркотични вещества в Благоевград д-р Теменужка Любенова е категорична, че дрога се продава от наркопласьори навсякъде по училищата в Благоевград, но те трудно могат да бъдат заловени.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов