Избрани Новини

И Созопол прави селекция за Б група

На 29-ти януари Созопол ще играе контрола с Левски, а на първи февруари среща Мастер

Отборът на Созопол, който не крие своите амбиции да се пребори с Мастер за влизане в професионалния футбол, продължава  да привлича качествени футболисти, които да вдигнат класата на отбора.

През последните няколко дни станаха ясни още няколко играчи, които през пролетта ще обличат фланелката на тима. Част от новите попълнения са играчи с опит, които имат стаж и в елитната дивизия на родния футбол. Като вратар е привлечен бившия страж на Нефтохимик и Берое Мартин Теменлиев, в защита ще се разчита на опитните Николай Домакинов и Георги Хашев, също футболисти с богат опит в А група. Станимир Митев премина от Несебър още в началото на подготовката, а с отбора тренира и Мирослав Коев, който е възпитаник на бургаската футболна школа.

Наред с това от отбора бяха освободени част от футболистите, на които наставникът Румен Димов няма да разчита през новия сезон. Отборът продължава с подготовката си и през нейния втори етап ще се наблегне на постигането на по-добър синхрон и по-бързото интегриране на новите футболисти.

Следващите две контроли на отбора с основание предизвикват сериозен интерес, както сред феновете, така и сред футболните специалисти. На 29-ти януари Созопол играе с Левски, а на първи февруари среща основния си конкурент за първото място в Югоизточната Б група – Мастер.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов