Избрани Новини

55-годишна жена ранена при катастрофа край Дупница

Една жена пострада при катастрофа на главен път Е-79, станала между Благоевград и Дупница. Пътният инцидент, при който лек автомобил излетя от пътя след сблъсък и удар в дърво, стана към 15 часа на изхода на село Усойка в посока Дупница.
Водачка на лек автомобил "Фолксваген" със софийска регистрация, движеща се в посока Дупница, на около 2 км. след Усойка спира на отбивка, за да направи обратен завой. Погледнала напред, след това назад, където видимостта е над 300 метра, и след като не видяла автомобили, започнала завоя. Точно когато застанала напряко на пътя и навлязла в лентата в посока Усойка, е блъсната от идващ отляво й автомобил "Ауди А3" с благоевградска регистрация, съобщава БГНЕС.
След удара в предната част на фолксвагена, аудито излиза от пътя, удря се в крайпътно дърво и пада в ската, "полягайки" между дървета и храсти. При удара се е откъснало предното дясно колело на аудито.
Пострадала е около 55-годишна жена, майка на водача, пътуваща до него на предната седалка. С травма на гърдите тя е транспортирана до болницата в Дупница. Водачката на голфа обяснила, че не видяла идващото отзад "Ауди", защото било в лява лента.
На мястото на инцидента има полиция, движението било затруднено за 30-на минути, докато фолксвагенът е преместен на отбивката, откъдето тръгнал да прави обратен завой. Двамата водачи не са пострадали, няма и употреба на алкохол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов