Избрани Новини

Миските Полина Добрева и Николета Ангелова били близки приятелки

Двете носителки на титлата "Мис Бургас" не се конкурират

Носителката на короната в конкурса "Мис Бургас България" 2012 Полина Добрева разказа, че след спечелването на престижната титла животът й не се е променил много.

"Разликата е, че участвам в повече събития, благотворителни каузи за Българския червен кръст, както и ревюта. Лятото беше изпълнено с нови, непознати за мен емоции, беше незабравимо лято”, споредли тя.

Бургазлийката все още е ученичка,  предстоят й кандидат-студентски изпити. Насочила се е към образование в чужбина и желае да следва "Моден дизайн". Тя разказа, че свободното си време прекарва с приятели или спортува в Морската градина.

"В интерес на истината  в началото не бях много "за". Имах различна нагласа за тези конкурси. Организаторката на конкурса обаче ми писа във фейсбук и в крайна сметка реших да се пробрам", каза най-красивата бургазлийка за 2012-а пред Нова ТВ.

Хубавицата допълни, че се е зарадвала когато е предала короната на Николета Ангелова, която стана "Мис Бургас България 2013", тъй като двете са добри приятелки. През 2012-а, когато Полина спечели, за титлата се е състезавала и Николета, но въпреки конкуренцията, двете са запазили отношенията си.

Николета пък е участвала в редица конкурси и често печели първото място. Сега й предстои да представи Бургас на конкурса "Мис България". Тя разказва, че мечтата й е да се занимава с кетъринг, тъй като се специализира в хотелиерството и ресторантьорството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов